top of page

ARpresentaties.nl

Wij maken Augmented Reality betaalbaar voor elk bedrijf. Groot of klein. 

Wij zijn ARpresentaties.nl. Wij zijn een label onder Capitola Amsterdam. Voor elk budget kunnen wij effectieve Augmented Reality - presentaties realiseren.

Bij ons zijn de kosten en de productie van Augmented Reality-toepassingen volledig transparant en duidelijk. Het is volledig helder wat wij doen en wat u dient aan te leveren.

Wij hebben het productieproces van verschillende AR-toepassingen zoveel mogelijk gestandaardiseerd. Wij werken hierdoor zeer efficiënt. Dit scheelt veel uren, en dus goedkoper.

Daarnaast is het zeer prettig als u al een idee heeft over wat u wilt presenteren. Dit scheelt veel concepturen en kunnen we snel het productieproces in.
Als u eerst wilt sparren om het idee te finetunen, dan is dat uiteraard ook geen probleem!

 


Ruim 15 jaar ervaring
Als label onder Capitola Amsterdam hebben we een team met ruim 15 jaar ervaring met het ontwikkelen en realiseren van Augmented reality, Virtual Reality en Social AR. Voor grote- en kleine bedrijven is er al veel werk gerealiseerd, denk hierbij aan KLM, D66, Polstar, Novartis, IKEA, Van Gogh Museum.

 


Het proces
Voorafgaand aan een productie hebben we afstemming over de marketing-en/of communicatiedoelstelling, concept, deadline en eventueel andere belangrijke uitgangspunten. Zodra het productieproces van start is zijn er diverse momenten waarop we de voortgang samen bespreken, toetsen en eventueel bijsturen.

 


1. Eerste afspraak
Bij de eerste afspraak bespreken we de doelstellingen, concept, deadline en alle andere belangrijke uitgangspunten om tot een succesvolle lancering te komen.
 

Oplevering: Offerte/budget inclusief initieel concept en doorlooptijd/ planning.

 

2. Aftrap

Bij akkoord op de offerte beginnen we met een overleg om het productieproces-/planning in kaart te brengen. Daarnaast  gaan we de doelstelling(en) en het concept van de AR-toepassing verder tunen en bespreken wat er nog meer nodig is voor succes.  


Oplevering: projectbeschrijving en planning.

 

3. Ontwerp, huisstijl en interacties

Wij maken een document en/of visuele uitwerking van het concept. Afhankelijk van het type AR-toepassing beschrijven we in dit document welke buttons/ call to actions ingezet worden, script, kleurstelling, producteigenschappen en essentiële onderdelen van eventuele huisstijl.

 

Oplevering: Concept beschrijving (inhoud en design)

 

4. Productie en technische realisatie

Conform voorgaande afspraken maken we de inhoudelijke AR-toepassing en zetten dit om naar een digitale AR-toepassing. 

 

Oplevering: AR-toepassing

 

5. Levering

De definitieve versie is gereed binnen de afgesproken planning. Wij zorgen voor de oplevering, assisteren bij installatie en instructies voor de gebruikers (doelgroep).

 

Oplevering: Finale  oplevering

 

6. Evaluatie

Bij livegang en enkele weken houden wij contact om de eerste ervaringen/resultaten te bespreken.

Ons kantoor

Productiestudio in Amsterdam

Ons gedreven team van experts haalt er een kick uit om elke presentatie te verrijken met kosten efficiënte, aansprekende, uitnodigende en intuïtieve Augmented Reality toepassingen. Voor Web en voor Social media.

Is Augmented Reality in onze presentatie haalbaar?

Waarschijnlijk wel! Bel of mail ons, dan kunnen we bekijken wat de mogelijkheden zijn.

bottom of page